19.03.2008 г., 14:46 ч.

Не усетих... 

  Поезия » Любовна
794 0 5

Не усетих как луната в самота ме облива.
Не усетих как вятърът на болката вее.
Не усетих... как топлината в теб си отива.
Не усетих. Че вярата в мен още живее.

Не усетих. И вярвах. Вярвах на думи.
На безсмислици, глупости... На лъжите дори.
Не усетих, че отношенията ни превръщат се в суми.
От любов не усетих... Че светът ни гори.

Не усетих. Че ти го запали. Със гняв.
Не усетих. Защото живея с любов.
Признавах грешките. А ти винаги "прав"
ме наказа. Не усетих гласа ти суров.

Не усетих... Защото не исках това.
Защото исках да вярвам, че тук...
Ти ще дойдеш, ще сведеш пред мене глава
и болката ми ще вземеш. Без думи, без звук.

Защото вярвах в поредния шанс. Пропилян.
Защото вярвах, че ти осъзнаваш.
Сред живота на пошлата, сивата сган,
за миг не повярвах... Че и ти нараняваш.

Не усетих как сред купчина стари следи
останах сама, плачейки в мрака.
Не усетих как светлината мъжди.
А ти не усети, че момичето, което обичаш, още те

                                ЧАКА...

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина е много тъжничко, но пък не всичко хубаво е весело... СТРАХОТНО Е, МИЛИЧКА!!! Поздравявам те, продължавай да твориш в същия дух!
  • Благодаря на всички Ви... От сърце!!! Прегръщам ВИ!
  • Хареса ми,много е тъжничко,но така истинско... Поздравявам те,миличка..Успех от мен
  • Наистина много красив стих...
  • Ох, много болка, мила Петя, но болка красива и пречистваща, в красив и силен стих
Предложения
: ??:??