5.07.2006 г., 11:23 ч.

Не успях да ти кажа 

  Поезия
1003 0 19
Добро утро, моя любов!
Лека нощ не успях да ти кажа
и за капките тих благослов
от дъжда не успях да разкажа!
На небето звезди не блестяха
и луната не ни освети,
две тела, като птици летяха
превърнати в две светлини.
А душите ни тук на земята
се прегръщат и нежно звънят!
Обич моя, с нас запя и луната
и звездите в очите искрят!
Добро утро, обич моя, красива!
Зазорила зора в моя ден!
От дъжда не успях да ти кажа,
колко искам да бъда със теб!
Чудесата ги има истински, живи!
Нека се сбъднат блян и мечта,
вплетени длани, усмивки щастливи
пак да срещнеме с теб любовта!






© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??