22.11.2008 г., 21:11 ч.

Не виждам смисъл да остана! 

  Поезия » Любовна
1058 0 1

          Не виждам смисъл да остана!

 

Отиваш си, а аз не виждам смисъл да остана...

Искам само да крещя... Да извикам "Върни се".

Но мойте викове остават нечути.

Загубих вяра в любовта... В любовта и в живота.

Останаха ми само сълзите, които скоро ще пресъхнат.

От мен остана само една развалина...

... Без сили, без мечти, без любов и без смисъл за живот!

Да, в това ме превърна ти!

Болка, тъга, гняв, любов. Всички те се борят в моето сърце...

Толкова много чувства на едно място...

Ден след ден и от мене нищо не остава.

В гърдите ми има само една дупка, една празнина,

която никой не може да запълни...

Нямам сили да се боря. Знам, загубих те

и всичко друго няма смисъл.

Взе любовта ми, взе живота ми.

А на мен ми остави болката, сълзите 

и едно разбито сърце на хиляди парченца...

Не искам да обичам вече, не виждам смисъл в живота.

Не мога да те върна. Знам това!  

И само ми остава да се моля ...

... Да се моля - поне ти да бъдеш щастлив!

Прости ми!

Искам  само шепа пръст... Шепа пръст и много рози!!!

© Само Една Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??