Не виждам смисъл да остана!
Отиваш си, а аз не виждам смисъл да остана...
Искам само да крещя... Да извикам "Върни се".
Но мойте викове остават нечути.
Загубих вяра в любовта... В любовта и в живота.
Останаха ми само сълзите, които скоро ще пресъхнат.
От мен остана само една развалина...
... Без сили, без мечти, без любов и без смисъл за живот!
Да, в това ме превърна ти!
Болка, тъга, гняв, любов. Всички те се борят в моето сърце...
Толкова много чувства на едно място...
Ден след ден и от мене нищо не остава.
В гърдите ми има само една дупка, една празнина,
която никой не може да запълни...
Нямам сили да се боря. Знам, загубих те
и всичко друго няма смисъл.
Взе любовта ми, взе живота ми.
А на мен ми остави болката, сълзите
и едно разбито сърце на хиляди парченца...
Не искам да обичам вече, не виждам смисъл в живота.
Не мога да те върна. Знам това!
И само ми остава да се моля ...
... Да се моля - поне ти да бъдеш щастлив!
Прости ми!
Искам само шепа пръст... Шепа пръст и много рози!!!
© Само Една All rights reserved.