9.12.2008 г., 1:18 ч.

Не виждаш ли 

  Поезия
966 0 2

Не виждаш ли?
Безразличието ти ме убива!
Не виждаш ли?
Всичко в мен отчаяно се свива.

Не виждаш ли,
че караш ме и ден и нощ да плача,
като призрак из самотата си да крача...

Не виждаш ли в моите очи,
как болката превръща се в сълзи?
Не виждаш ли, че моята душа,
разкъсана е от тъга?

Ами моето сърце?
Не виждаш ли как плаче като мъничко дете?
Не виждаш ли, че отново е разбито,
и стои там, в болката си скрито.

Не видя ли как всичко в мен за миг унищожи,
щом казах, че душата обич силна към теб таи...

 

2007

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави за този много хубав стих, Радена!
  • Може би са слепи,а може би просто не искат да прогледната,или така е по лесно...Браво!страхотен стих,хареса ми!
Предложения
: ??:??