25.01.2008 г., 0:23 ч.

Не винаги може да бъдем силни 

  Поезия
1092 0 2

 

Свита във пашкула, не искам да изляза.

Оставете ме, не искам вече да вярвам.

Искам да плача и с болка да  утеша  душата.

Какво бихте казали вие,

че пресъздадох смисъла на деня си  още от нощта.

С думи грозни прокълнах  го.

Няма смисъл, кънтеше умът ми,

а болката разяждаше сърцето....

В тези дни забравата е мечта,

с дълбок сън.

Но потъването ми не ме влачеше към изхода,

а с  реална истина за съществуващата празнота.

© Дони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??