8.11.2005 г., 10:49 ч.

Не вярвам на думи 

  Поезия
1695 0 5

Не вярвам аз на думи казани
прибързано, така, да става приказка,
а вярвам на думи премълчани
и скрити зад една усмивка.
Във обещания  не вярвам,
лъжовни думи те за мен са,
зад много думи зее рана,
а лек за нея нийде няма.
Не казвай колко ме обичаш,
а само нежно - Усмихни се!
Тъй както само ти го можеш
и после нежно прегърни ме.
Не говори,не казвай нищо
защо е нужно да се лъжем
ако си тръгнеш просто
за последно целуни ме.
Порой от думи не обсипвай
дори и думичка една
сега не казвай,а целуни ме
като стрели са твоите слова.
Ако обичаш премълчи го
не казвай нищо моля те,
ти просто някак преглътни го
не казвай излишното<обичам те>.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??