12.01.2007 г., 9:59 ч.

НЕ ВЯРВАМ В НИКОЙ,НЕ ВЯРВАМ В НИЩО 

  Поезия
2170 0 4

НЕ ВЯРВАМ В НИКОЙ,НЕ ВЯРВАМ В НИЩО

(песен)

 

Този неочакван край дойде с раздяла

И помете като буря моите мечти.

И вече аз съм ослепяла и онемяла

За света пълен с безброй лъжи.

Този неочакван край дойде като гръм,

като гръм от ясното(2) небе.

За мене всичко било е само сън,

Заблуждаващ моето(2) сърце.

Не вярвам в никой, не вярвам в нищо

Дори и любовта си има своя край.

Не вярвам в никой,не вярвам в нищо,

Дори вече те забравих ,знай.

Не вярвам в никой,не вярвам в нищо,

Любовта ме научи да се съмнявам.

Не вярвам в никой,невярвам в нищо,

Научих се вече да не обещавам.

Този неочакван край ме уби до основи,

И съсипа надеждите и целият ми свят .

Да повярвам любовта,не ,не мога,

Тя вече е моят смъртен враг.

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На 16 нямаш право да декларираш това! Повярвай ми! Що е живот все е пред тебе. Един ден това ще ти се струва даже смешно. Ах, да стилът ти! Стил "разбити тинейджърски сърца"? Стига глупости...
  • Хубав стих,стилът ти ми допада.Поздрави.
  • Благодаря!Не съм разочарована чак толкова от любимия!Просто такъв е стилът ми!Благодаря!
  • И в трите ти стиха има тъга, разочарование от любимия човек.
    Бъди над нея, върви напред!!! Поздрави!!!
Предложения
: ??:??