8.03.2006 г., 2:28 ч.

Не за прошка съм дошла 

  Поезия
1020 0 6
Не ми прощавай,
не за прошка съм дошла,
че прошката ти -
тялото ми в пепел ще превърне,
а душата - призрак
вечно ще снове.
Не ми прощавай,
не простимо е
това което сторих.
И дори да казват-
"Няма смъртен грях",
щом скършиш му веднъж крилата
то птичето от мъката умира.
Даже разкаянието ми
е шепа прах...
Не ми прощавай..
..предадох те..
не простим е моят грях..

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??