3.07.2007 г., 9:45 ч.

Не за вражда, а за обич 

  Поезия
970 0 9
Не, аз не мразя.
И не мога.
Защо ми е това?
Да ме ненавиждат толкова хора.
Да бъда винаги сама.
Да обичам искам.
Не някой друг, а теб.
Не желая да любя,
нечестен и груб човек.
Не мога да разпалвам пожари,
в дискусии - не на любовта.
Та нима ще оцелеем без нея?
Аз и се кланям и я боготворя.
Не мога да мразя, а обичам.
Но само твоята душа.
Не мразя. Аз обичам.
Не вярваш?!? Тогава ела!!!

                                                              

                                           "Не за вражда, за обич съм създадена" Антигона

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??