28.05.2011 г., 21:32 ч.

Не забравяй 

  Поезия
952 0 3

Не забравяй
този, който някога
всичко е правил, за да си щастлива
и ръка ти е подал, за да не падаш.


Не затваряй
сърцето си, жадно за любов,
остави го да тупти за този,
който теб наистина те заслужава.

Не допускай
този, който не те цени,
пази достойноството си и не отмъщавай,
не губи времето си, усмихни се и продължавай.

Мечтай, играй, лудувай,
живей, танцувай, кефи се на живота,
но не забравяй,
всяко удоволствие се заплаща.

И отново не забравяй,
обичай, любувай - не мрази,
не завиждай, а се усмихни,
вярвай в истинското и го гони!

Прости приятелския грях,
нима е нужна война,
след като има любов
и ние всички я обединяваме.

Когато звездите ги няма
и то дъжд вали, а навън си ти,
да не ти пука, не ти трябва чадър, хей,
докосни го и песента на сърцето си изпей.

© Георги Рогачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??