3.03.2020 г., 7:49 ч.

Не заспивай 

  Поезия » Философска
615 1 4

Нощем, когато

мечтите се разхождат

по тъмните ъгли

на спомена

в пълнолунието

на истината,

илюзиите са на лов

за сънища...

Не заспивай

преди да си спуснал

пердетата на тъгата

и преди да си заключил

сълзата,

нощем когато...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??