3 мар. 2020 г., 07:49

Не заспивай 

  Поэзия » Философская
618 1 4

Нощем, когато

мечтите се разхождат

по тъмните ъгли

на спомена

в пълнолунието

на истината,

илюзиите са на лов

за сънища...

Не заспивай

преди да си спуснал

пердетата на тъгата

и преди да си заключил

сълзата,

нощем когато...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??