24.01.2023 г., 12:05 ч.

Не заспивай 

  Поезия » Любовна
416 0 0

     

       Не заспивай

 

Не заспивай преди да ме видиш,

та дори и на снимка в нощта!

Не заспивай преди да докоснеш

с обич всяка красива мечта!

 

Не заспивай преди да обичаш

тази моя невярна душа!

Не заспивай преди да наричаш

с имената ми всяка звезда!

 

Не заспивай, когато си мислиш,

че за тебе си мисля и аз!

Не заспивай дори да не знаеш,

че обичам те в нощния час!

 

Не заспивай, светът е прекрасен,

ще докоснем душите така!

Всеки образ красив и нетраен

ще ни свърже сега с любовта.

 

                 Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??