Не заспивай преди да ме видиш,
та дори и на снимка в нощта!
Не заспивай преди да докоснеш
с обич всяка красива мечта!
Не заспивай преди да обичаш
тази моя невярна душа!
Не заспивай преди да наричаш
с имената ми всяка звезда!
Не заспивай, когато си мислиш,
че за тебе си мисля и аз!
Не заспивай дори да не знаеш,
че обичам те в нощния час!
Не заспивай, светът е прекрасен,
ще докоснем душите така!
Всеки образ красив и нетраен
ще ни свърже сега с любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены