Отвори вратата да престъпя прага,
да зърна отново твоите очи.
Не затваряй пред мен вратата,
нека споделя моите мечти.
Аз не идвам, за да отдъхна
и после по пътя си да продължа.
Идвам при тебе да остана
и да споделя със теб любовта.
Отвори вратата вече,
отвън от студ ще умра.
Чакам с разперени ръце
в прегръдките ти да се хвърля.
Не пази този уютен кът
за теб и друга жена.
Няма да има следващ път,
в който любов да предложа.
ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ
© Пролетното момиче Всички права запазени