13.07.2012 г., 13:43 ч.

Не знаеш 

  Поезия » Любовна
440 0 2

Не знаеш колко е тъжно без теб,
денят ми потъна в тишина,
самотно и празно бие сърцето
,
прегърна ме отново кървяща самота.

Полепва по тялото, навлиза в кръвта,
очите се взират във нищото,
приличам на тъжна, самотна луна,
очакваща безнадеждно звездите.

Оглушавам от тази тишина,
жарта във мен е изстинала,
напразно търся светлинка една
във тази сиво-черна картина.

И нощите се нижат едва-едва -
отне ми радостта да те сънувам.
Душата загуби своите крила,
мечтата за обичане загуби!

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??