7.07.2019 г., 9:36 ч.

Не знаеш... 

  Поезия » Любовна
431 1 0

Не знаеш, да ти кажа - купих пепелник,
във който хвърлям всичко изгоряло...
Така, усещаш ме - велик е всеки миг!
Моля, моля приеми ме отначало!!!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??