15.03.2007 г., 2:22 ч.

Не знам 

  Поезия
625 0 0
Защо ти е слънцето да изгрява,
щом след това пак ще залезе?
Защо ти е луната да свети,
щом не искаш да виждаш нищо ти?
Затвори очи и погледни в тъмата,
нещо приятелски те вее.
Отвори очи и виж светлината,
тя те заслепява и ти се смей.
Как след всички тези неща
ти да обичаш лъчът светлина?
Как след всички тези неща
тъмнината да не ти е приятел, а?

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??