2.02.2017 г., 21:05 ч.

Не знам 

  Поезия » Друга
321 0 2

Не знам, не знам какво сънувах?

С очите си видях Аз хиляди неща.

Не разбрах дори за кой бленувах?

Гласът го нямаше не можех да крещя.

Не знам? Няма и да го разбера.

Дори пред никой няма да споделям,

сънища, мечти оставям ги за вчера,

душата  само нея си споделям.

Не знам? Ако искате съдете.

Душата знае! Не съм помнете егоист.

Вярата в сърцето, моля ви върнете.

В тоз живот братле останах оптимист.

                                               В.Й. 02.02.2017г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Важно е да доведеш сълзата-до крайчеца на окото!!!Пътят ѝ обаче е толкова дълъг,понякога!
  • Браво, Васко!
Предложения
: ??:??