Не знам, не знам какво сънувах?
С очите си видях Аз хиляди неща.
Не разбрах дори за кой бленувах?
Гласът го нямаше не можех да крещя.
Не знам? Няма и да го разбера.
Дори пред никой няма да споделям,
сънища, мечти оставям ги за вчера,
душата само нея си споделям.
Не знам? Ако искате съдете.
Душата знае! Не съм помнете егоист.
Вярата в сърцето, моля ви върнете.
В тоз живот братле останах оптимист.
В.Й. 02.02.2017г.
© Васил Йотов All rights reserved.