14.09.2007 г., 18:39 ч.

Не знам какъв си бил, 

  Поезия
492 0 1
 

Не знам какъв си бил,

за да ти кажа какъв си сега . . .

Не знам кой си бил,

не знам каква е за теб любовта . . .




Не знам колко нощи си плакал.

Не знам колко нощи си пил.

Не знам,  но да знам , ще дочакам,

колко мечти си убил ?

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??