18.09.2009 г., 11:56 ч.  

Не знам теб ли обичам 

  Поезия » Любовна
715 0 3

Далеч, далече си от мене,

рядко чувам те дори.

В съзнанието съществуваш,

нима илюзия си от мечти?

 

Понякога учудено те гледам,

все пак това си ти.

Не знам дори кого обичам -

теб или моите мечти.

 

Вече нищо не разбирам,

трябва ти да си до мен.

Да разбера теб ли обичам,

или с години образ изграден.

 

Спомените ме връхлитат,

дълбаят често с длето.

Но защо, кога те виждам,

питам се какво е и защо?

 

Знам, годините не ще изтрия,

в съзнанието ще останеш ти.

Как да разбера кого обичам,

като рядко чувам те дори.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??