11.11.2008 г., 11:51 ч.

Не зная как 

  Поезия » Любовна
563 0 0
Обичам те. Не зная как да ти го кажа,
без да използвам точно тези думи.
В дълбокото, знам, ще нагазя,
да ти призная, знам, ще е безумие.

Да, може би съм луда. От любов.
От самота. От болката разяждаща.
Да, луда съм. В живота ми суров,
аз искам те във настоящето.

© Цветелина Савкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??