27.09.2014 г., 20:38 ч.

Небе 

  Поезия » Пейзажна
325 0 0

Наблюдавам те, небе,

от прозореца на малката ми стая.

Пред погледа ми - синьото поле

разстила пухкав килим над България.

Мирно и неусетно времето тече,

прелита  птичето ято.

  

Денем - събор на ветрове и облачета сиви,

нощем - пожар от светещи звезди

и една луна красива.

  

Чадърче пълно с красота!

Друг свят, друго измерение!
При теб ще долетя

някой ден - за изцеление!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??