30.10.2016 г., 19:59 ч.

Небе изградено от обич 

  Поезия » Любовна
339 2 2

Не искам да бъда вече добра,
не искам до глупост да бъда наивна, 
до край да раздавам свойта душа, 
искам всичко да бъде взаимност. 

 

Не искам да вярвам на всяка лъжа, 
не искам ласкателства с думи отровни, 
не са ми потребни фалшиви слова,
не искам да бъда в железни окови. 
 
Не искам да бъда черна овца, 
не искам измислени тежки любови. 
Криле от надежда ми дай да летя, 
в небе изградено от искрена обич.

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??