3.02.2016 г., 7:49 ч.

Небесница 

  Поезия » Любовна
367 0 0

Знам че те има, небеснице
като ангел с крила на орел
в мъгла на живота – процеждаш се
секунда от теб бих си взел.
И бих те превърнал в безвремие,
във танц на сплотени сърца,
ако има лимит от къде ли е?
Той е само в тази мъгла.
Пак, миличка, ще се срещаме...

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??