15.03.2024 г., 20:31 ч.

Небето 

  Поезия
87 1 0

                                                                               понякога

 

                                                                          любов измъчва

 

                                                                      ли ― измъчва ― но

 

                                                               я винаги небето препоръчва

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??