26.01.2009 г., 9:19 ч.

Небето се преплиташе с морето 

  Поезия » Любовна
861 0 24
Докосваше ме
с поглед на зора,
и се събуждаха
от сън мечтите.
С искриците
на слънчев трепет
вълнувах се,
и ставах на море.
Докосваше ме
с устни от криле.
припърхвах
в синята им нежност.
Лазурна исках го
за себе си,
и ставах цялата небе...
Тогава бряг със бряг
се сливаше
с вълни
от музика и обич,
а вятърът във мене
пееше
мелодии
от парещи съзвучия.
Докосваше ме.
жареше по мен.
Небето се преплиташе
с морето.
Нощта
се сливаше във ден.
Денят
изтичаше в сърцето.


© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??