4.01.2024 г., 11:51 ч.

Небосклон 

  Поезия » Епиграми
112 0 0

Дано не е атлет

министър или кмет,

че от афинитет

към хазарт

и разврат

следва пиетет

към безбог рушвет.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??