11.11.2005 г., 23:21 ч.

Нечакана любов 

  Поезия
813 0 0
             Аз не помня да съм търсила любов
             и за любов не съм се молила
             тя се спря при мен за подслон
             под крилото си нежно стоплих я.

             Аз не помня да съм чакала любов,
             а от любов сега изгарям -
             толкова е крехка и нежна
             не мога да я пусна да избяга.

             Аз не помня да съм вярвала в любов
             от лъжи и болка наситих се -
             ще мога ли с нежност да я притисна,
             да я спра или да я пусна да си иде.

             Аз те питам, за теб какво е любов
             дали не е усмивката в очите ти
             когато ме виждаш как страдам...
             Дано не познаеш такава любов.
            

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??