18.04.2023 г., 7:19 ч.

Нечовешко 

  Поезия » Гражданска
165 0 0


Млъкна народът,
не по човешки,
а с гротескна чалга,
беше избран,
един недотам верен,
недотам умен.
Клан-недоклан.
Това президентство,
това парламентство,
каква нечовечност
ще възцари.
Какво тук значат
някакви бедни,
някакви гладни,
някакви болни,
щом в джоба дрънкат монети,
власт,
дрънкат парѝ...

 

Варна 18.04.2021г.22:45

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??