31.08.2007 г., 22:39 ч.

Нечута 

  Поезия
560 0 0

Няма да видите сълзи в очите ми,

ще се скрия!

Няма да почувствате отчаянието в гърдите ми,

кълна се, ще го разбия!


Не може да съм така нищожна,

както го усещам в делата ви.

Крещи ми Бог и цялата Вселена всевъзможна

да не падам в краката ви.


Гласът ми в атмосферата витае

щом искам нещо да споделя.

Дали за вас съм нещо, не се знае.

Помнете, няма с живота си да се разделя!


"Всеки жив човек има право на мнение",

твърди се от всички на Земята.

Сега поставяте живота ми под съмнение,

за това съдете по делата!

© Дея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??