14.12.2008 г., 7:06 ч.

Недей 

  Поезия » Друга
604 1 7

Не ми помагай, мила моя майко,

със болката била съм все сама.

Не ме изстрадвай, зная, ще е жалко,

в живота имаш друга дъщеря.

 

Не бях добрата! Няма и да бъда,

печат за честност има само тя,

аз малко обич исках да получа...

Душата моя?? Кой ли я разбра?!!

 

Не ме измъчвай, мила моя майко,

за теб не бях любимото дете...

...................

но някой ден човек ще се намери,

за мен сърцето да дели, макар на две...

 

дори душата си за миг да продаде!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??