23.02.2007 г., 0:13 ч.

Недей да страдаш 

  Поезия
1091 0 1
Недей да страдаш ти,
Недей да плачиш ти,
че във твойте коси
златен прах блести.

Затуй сега се усмихни,
спомниси хубавите дни
когато млада беше ти.

Недей да страдаш ти,
Недей да плачеш ти,
а весело си подсвирни
и в щастливо бъдище
се потопи.

© Стоянка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??