Недей оставя в мен и малкото от теб останало.
Когато тръгнеш си, със себе си вземи го.
Със сила изтръгни го, ако трябва от сърцето ми.
Не го щади. Защото после ще е страшно.
Не оставяй нищо, с което да те спомням.
Вземи разсъдъка, разума, ума ми.
Все едно, че не си била и не те е имало
никога в действителност при менe.
По пътьом не се обръщай мимоходом.
Напред със сетни сили продължи.
Погледа ти не срещай повече със моя
било за кратко и последно.
Не ми вдъхвай сили повече,
напразни надежди и мечти.
Не съм птица, за да литна,
нито този, който ще обичаш.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Всички права запазени