7.08.2014 г., 13:51 ч.

Недей показва слабостта си пред жена 

  Поезия » Друга
365 0 2

Недей разкрива истините пред жена!...
Недей показва слабостите свои!...
Жените предпочитат илюзорността
на силни приказни и филмови герои...

Звезди желаят да им поднесеш,
дрънкулки или злато да им подаряваш...
До скъсване, със луда страст да ги четеш...
Да си и ласкав, мил... И грубо завладяващ...

Недей показва слабостта си пред жена!...
Внимавай - силата ù е невероятна!...
Жестоко в слабините ще те ритне тя.
Или пък ще ти се качи върху главата...

Марин Тачков
6 август 2014 г.

 

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много мъдро и актуално послание съдържа стиха ти, но май хиперболата акцентираща върху нашите капризни претенции е доста несправедлива,все пак ние жените не сме чак толкова лоши...
    Поздрави за оригиналния стих!
  • Прав си Тачков! Така е!Добренаписано!
    поздрави отмен и хубав ден!
Предложения
: ??:??