12.01.2020 г., 8:14 ч.

Неделна импресия 

  Поезия » Любовна
458 1 1

Неделя сутрин е. Излизам.

Вървя – един мъж увесил нос

Булевард. Светофарът не работи. Но пресичам.

Вървя. А накъде ? Добър въпрос !

 

Вървя за да открия,

една мечта, една любов,

Вървя с надежда, но не крия,

едва ли точно днес ще чуят моя зов

 

Пак нищо. Връщам се. Пресичам булеварда.

Един наивен съвременен глупак,

но и така да е навярно

и другата неделя ще тръгна пак

 

30.06.2003г.

© Деян Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много стаена надежда има в този стих...
Предложения
: ??:??