Неделя сутрин е. Излизам.
Вървя – един мъж увесил нос
Булевард. Светофарът не работи. Но пресичам.
Вървя. А накъде ? Добър въпрос !
Вървя за да открия,
една мечта, една любов,
Вървя с надежда, но не крия,
едва ли точно днес ще чуят моя зов
Пак нищо. Връщам се. Пресичам булеварда.
Един наивен съвременен глупак,
но и така да е навярно
и другата неделя ще тръгна пак
30.06.2003г.
© Деян Антонов All rights reserved.