27.04.2008 г., 17:22 ч.

Неделя 

  Поезия
556 0 3
Това се случва само
във Неделя.
Целувка и
цветя.
И между дланите е тясно.
И пръстите са правилни.
Във джобовете има всичко,
но всичко си остава.
И може би - и Вечният скиталец
ще се заслуша някак срамежливо,
и може би ще се усмихне,
и може би.
Преди да продължи нататък.
Сега е тук.
Неделя.

Дано дочуя отговора Ви:
"Во истину."

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??