24.02.2019 г., 10:27 ч.

Неделя 

  Поезия » Любовна
274 0 6

Днес няма да пиша.

Неделя.

Дори не вали.

Все още дишам.

И не боли.

А зад гърба ми

един хищник

с мека, уверена лапа

Докосва сърцето ми.

Гя су.*

 

 

12.07.1998

© Мария Димитрова Всички права запазени

*гя су - /гр./ - здравей

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??