22.06.2007 г., 13:08 ч.

Недоизречени 

  Поезия
586 0 3
Остави я, любовта ни тъй запалена,
не угасяй слабата и жар!
Нека да остане спомен знаменателен,
за сърцата и за силния пожар!

Остави думите така недоизречени,
недей ги казва, защото ще боли,
душата ми е от сухота изпечена,
чувствителна към твоите сълзи!

Остави я, обичта ни нека тлее
във пепелищата съвсем сама,
ще се принесе във Рая да живее,
защото тукашния и дом изгоря!

Остави така, не продължавай
остави така нещата спри до тук,
че ще ме боли достатъчно се заблуждавай,
не знам след теб дали ще има друг!

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??