22.08.2017 г., 10:26 ч.

Недокосната 

  Поезия » Любовна
744 2 7

 

 

Вечерта пристигна късно

и късно си отиде.

Не искаше и двамата да пусне.

Желаех още време да те видя.

Отпих и щастие, и радост.

Отпих от твоите мисли

една прекрасна сладост.

От тебе още много искам.

Ненаспала се, отново си прекрасна,

с очи от блясък и сияйни.

Бушуват още вчерашните страсти,

с теб нямам мисли тайни.

Дори щастливи са телата,

без докосване любов отпили.

В душите няма я тъгата,

обич снощи щом открили.

Искам още много да ти дам.

Всички чувства от коприна,

сърце, дори душевен храм.

С нощта любовта не си замина.

В този миг тя повече израсна.

Виж, разгаря се, изригва.

И чакам следващата страстна,

а с теб един живот не стига…

 

18.08.2017 г.         Велин

© Велин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??