"Що във войната да не ни включа?
Що трябва разум аз да проявявам?
Що страната си сега да не позакуча
и да се пращат оръжия настоявам?
Защото съветник в Украйна бях,
защото служа аз на чужди сили,
но туй в днешно време не е грях,
моите сънародници не са ми мили!"
© Георги Всички права запазени