1.08.2008 г., 6:44 ч.

Недостижима 

  Поезия » Любовна
1384 0 3

Жадувай ме такава, непокорна,

с черти, посърнали, тъжна и тревожна.

Недостижима, недокосвана с очи

очите твои, в мен не са били.

Ръцете твои, аз не ги познавам,

на сянката ти щрихите не помня,

вкуса на устните не разгадавам.

Жадувай ме така, недостижима

в бурята на страст, неукротима!

Изпивай ме до дъно, безвъзвратно,

като чаша вино пресуши ме,

прелъсти ме, прекърши ме,

                       утеши ме!

 

© Миглена Джордан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??