Aug 1, 2008, 6:44 AM

Недостижима 

  Poetry » Love
1409 0 3

Жадувай ме такава, непокорна,

с черти, посърнали, тъжна и тревожна.

Недостижима, недокосвана с очи

очите твои, в мен не са били.

Ръцете твои, аз не ги познавам,

на сянката ти щрихите не помня,

вкуса на устните не разгадавам.

Жадувай ме така, недостижима

в бурята на страст, неукротима!

Изпивай ме до дъно, безвъзвратно,

като чаша вино пресуши ме,

прелъсти ме, прекърши ме,

                       утеши ме!

 

© Миглена Джордан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??