4.11.2008 г., 19:32 ч.

Недостъпна 

  Поезия » Друга
530 0 0

По реката на моите дни

някой гъсто нахвърлил е мрежи

и се питам какво ще лови -

мигове, обич или копнежи?...

 

Снощи в гората девствена, китна

друг жестоко начупил е клони -

искал е птиците да отлитнат

и песента край мен да прогони.

 

Недостъпна е само градината

със красиви и нежни цветя,

които са живи цяла година,

защото в сърцето ми скрита е тя.

 

 

© Маргарита Боева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??