19.09.2008 г., 20:58 ч.

Недостъпна, празна или чужда?! 

  Поезия » Любовна
962 0 4

Забравих ли да кажа, че копнея

да виждам в мене влюбени очи?

Все още май, че не умея

да показвам, че понякога боли!

 

Старая се да бъда силна -

загубвам чара си и нежността.

Опитвам се да бъда многокрилна

и по-величествено да летя!

 

А няма дързък като мене -

наивно бягащ към върха,

решен "ребро" от мен да вземе,

да вдъхва мойта красота.

 

Недостъпна, празна или чужда?

Такава ли наистина изглеждам!?

Любов за щастие или от нужда,

ще търся или ще уреждам!?

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??