27.03.2008 г., 12:37 ч.

Недовършено 4 

  Поезия » Любовна
505 0 2
Недовършено 4

 Стих - един от многото такива,
четеш сега - за другите не знаеш,
за болката в душата мълчалива,
за тебе аз, за мене ти мечтаеш...

'95

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??