Mar 27, 2008, 12:37 PM

Недовършено 4 

  Poetry » Love
516 0 2
Недовършено 4

 Стих - един от многото такива,
четеш сега - за другите не знаеш,
за болката в душата мълчалива,
за тебе аз, за мене ти мечтаеш...

'95

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??